Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

H εταιρεία ΚΑΚΑΡΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1975 από τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Κάκαρη Γιάννη. Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει εξελιχθεί στο κομμάτι των μελετών και των κατασκευών με αλματώδη ρυθμούς, έχοντας σαν κύρια βάση τη γνώση, την εμπειρία και τη συνεχή ενημέρωση.
Τα κτίρια που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε χαρακτηρίζονται από αρτιότητα & κομψότητα, είναι λειτουργικά, με όμορφες γραμμές, & πάντα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον στο οποίο εντάσσονται.

Η εταιρεία ‘ΚΑΚΑΡΗ Α.Ε’ συνεχίζει να εδρεύει στον Μαραθώνα, σε ένα ιδιόκτητο κτίριο περίπου 1000 τ.μ., το οποίο είναι στολίδι για την ευρύτερη περιοχή και υπόδειγμα αρχιτεκτονικών γραφείων. Το κτίριο αυτό είναι αναμφίβολα ένα μικρό δείγμα των  δυνατοτήτων των μηχανικών που στελεχώνουν την εταιρεία. Ταυτόχρονα όμως είναι και ένας χώρος οργανωμένος και πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένος.
Παράλληλα η εταιρεία τα τελευταία 15 περίπου χρόνια, έχει μεγαλώσει τόσο ‘’κτιριακά’’ όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Ο ιδρυτής της εταιρείας κος. Γιάννης Κάκαρης με τη σύζυγό του κα. Άννα Κάκαρη, έχουν τρεις κόρες που και οι τρεις τους έχουν ακολουθήσει παρεμφερείς κλάδους.

Η Μαρία Κάκαρη-Μαραγκού είναι Πολιτικός Μηχανικός, με Μaster στη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική.

Η Εύη Κάκαρη-Ντόκου είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός (Διεθνή Αρχιτεκτονική), με Master σε Ενυδρεία & Ερευνητικά Κέντρα & Πολεοδόμηση.

Η Δήμητρα Κάκαρη-Τσουβαλά είναι Πολιτικός Μηχανικός με Master σε Δομοστατικό Σχεδιασμό & Ανάλυση Κατασκευών.

Συμπληρωματικά η εταιρεία απαρτίζεται από μία μεγάλη ομάδα συνεργατών, όπως Τοπογράφους Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Διακοσμητές καθώς και από δικά της συνεργεία που καλύπτουν το τμήμα των κατασκευών.

Το αντικείμενο της εταιρείας είναι ευρύ: είναι ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ καθώς και REAL ESTATE.

Τα έργα που αναλαμβάνουμε είναι ενδεικτικά:
Μονοκατοικίες, Βίλες, Γραφεία-Καταστήματα, Εμπορικά Κέντρα, Πολυχώρους δεξιώσεων και πολλαπλών δραστηριοτήτων, Χώρους αναψυχής, Εκκλησίες, Super Markets, Βιομηχανικούς Χώρους, Θέατρα κτλ.