Η ΚΑΚΑΡΗ Α.Ε. είναι μια Αρχιτεκτονική, Κατασκευαστική & Μεσιτική Εταιρεία.

Η εταιρεία ΚΑΚΑΡΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1975 από τον Πολιτικό Μηχανικό κ Κακάρη Γιάννη.

Από το 1975, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας είναι αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί. Η εταιρεία εξελίσσεται στον τομέα του σχεδιασμού και της ταχύρυθμης κατασκευής, έχοντας ως κύρια βάση: τη γνώση, την εμπειρία και τη συνεχή ενημέρωση.

grafeio
P5030004-1-0x0
flat renovation

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα πάνελ εσωτερικού και εξωτερικού ανθρώπινου δυναμικού όπως: Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Σχεδιαστές Εσωτερικών Χώρων που είναι εξειδικευμένοι στον τομέα τους και είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν και να σας δώσουν κάθε είδους λύση σε σχέση με τη διάταξη, τον προϋπολογισμό και την αισθητική των μικρών ή μεγάλων σπιτιών, πολυκατοικιών, βιλών, κτιρίων γραφείων, καταστημάτων, εμπορικών κέντρων, σούπερ μάρκετ, εργοστασίων, πρατηρίων καυσίμων, κλπ….

Τα έργα που αναλαμβάνουμε είναι ενδεικτικά:
Μονοκατοικίες, Βίλες, Γραφεία-Καταστήματα, Εμπορικά Κέντρα, Πολυχώρους δεξιώσεων και πολλαπλών δραστηριοτήτων, Χώρους αναψυχής, Εκκλησίες, Super Markets, Βιομηχανικούς Χώρους, Θέατρα κτλ.

Στη δουλειά μας, το φυσικό περιβάλλον λαμβάνεται πάντα υπόψη και συνδυάζεται πάντα με την Eλληνική και Eυρωπαϊκή νομοθεσία.

Ως Μεσιτική Εταιρεία, αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε τους καταναλωτές με πληροφορίες για τη λήψη έξυπνων αποφάσεων, και είμαστε αφιερωμένοι για να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες σπιτιών, τους αγοραστές σπιτιών, τους πωλητές, τους ενοικιαστές και τους μεσίτες να βρουν και να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με τα σπίτια, τα ακίνητα και τη βελτίωση κατοικιών.